Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

TaxFree Deal: 50% på Ralph Lauren Big Pony Pink 50 ml til og med søndag! Maks 3 stk. per kunde. 

BABOR Doctor Babor Dual Eye Solution 30 ml

Vurderinger
Pris
1 025 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt over 99 kr.
Fri frakt over 99 kr.
Hjemleveranse
Hjemleveranse
Doctor Babor Dual Eye Solution
p94007068
v94007069
BABOR
NOK
1025
Høyeffektiv anti-aging-duo til øyne med spesielt utvalgte aktive ingredienser for dag og natt. Day: øyepleie for dagen, som umiddelbart glatter ut og strammer opp. Inneholder Day Boost Complex (niacinamid + koffein + høyteknologiske pigmenter) som booster mikrosirkulasjonen, skjuler fine linjer og beskytter den ømtålige huden rundt øynene. Den høyteknologiske tripeptidløsningen styrker strukturen av kollagen og elastin og forbedrer hudens elastisitet og fleksibilitet, noe som også gjør øyepartiet mindre transparent og blodkar mindre synlige. Hydro-Filler gir en umiddelbar utglattende effekt takket være intensiv fuktighetsgivende og fuktbindende effekt. Night: øyepleie for natten som aktivt motvirker mørke ringer og poser under øynene. Inneholder Re-Charge Complex (glykosidesculin + fraxin fra pilebark + betaglukan) som til sammen styrker blodkarveggene, øker elastisiteten deres og forhindrer at pigment lekker ut, en årsak til mørke ringer under øynene. Komplekset stimulerer også lymfene og bortføring av slaggprodukter fra vevet.
Den høyteknologiske tripeptidløsningen styrker strukturen av kollagen og elastin og forbedrer hudens elastisitet og fleksibilitet, noe som også gjør øyepartiet mindre transparent og blodkar mindre synlige.
Eye Cream Day: Påfør på øyepartiet etter ansiktsrens om morgenen. Klapp inn med fingertuppene og følg opp med øyemakeup hvis ønskelig. Eye Cream Night: Påføres på øyepartiet etter ansiktsrens om kvelden og klappes mykt inn med fingrene.
Volum:
30 ml
Bruttovekt:
100 g
EAN:
4015165319955

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331