Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Anti Frizz Shampoo 300 ml
Kampanje 20%

Anti Frizz Shampoo 300 ml

Aussie

Frizz. Auraen av små statiske hår som kommer når luftfuktigheten øker.
79,20 kr99 kr

Omtaler

karinaurrutia | 01-03-2015
i buy this shampoo waiting so much more i must say, my hair was out of life, felt bored and i try this shampoo the first 2 weeks it was ok but then my hair get even more dry and my scalp start to get itchy all the time so embarrassing

Mer Informasjon

Frizz. Auraen av små statiske hår som kommer når luftfuktigheten øker. Du vet, de sta hårstråene som det er så vanskelig å få kontroll over… Den irriterende frizzen som gjør at håret ditt mister fatningen i vinterværet. Nå som vinteren er på vei er det på tide å gi håret ditt en rensende vask med Aussie Frizz Miracle Shampoo. Sjampoen inneholder ekstrakt fra australske blue gum-blader, og gjør håret frizz-fritt og glatt. Sjampoen er særlig egnet for vinterbruk og når luftfuktigheten er høy. Den sørger for at alle de stae, små hårstråene kommer under kontroll.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundetjeneste 815 31 331