Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Bestill senest 14 desember kl. 08.00 for levering innen julaften.

Cell Repair Night Oil 30 ml
ONLY AT KICKS
NYHET

Cell Repair Night Oil 30 ml

Aurelia

En intensiv og styrkende behandling som virker sammen med hudens eget reparasjonssystem om natten.
435 kr

Omtaler

Nora | 05-12-2018
Fantastisk nattolje, lukter utrolig godt!
Nina | 09-03-2018
Herlig olje som jeg bruker hver kveld,beroligende og fuktgivende.Anbefales på det varmeste.
Gunn | 06-03-2018
Bruker denne etter Revitalise & Glow serum et par netter i uken (har fet hudtype) og syns den hjelper på å balansere huden. Den roer, fukter, beskytter, gir næring og gjør huden smidig. Lukter også behagelig.

Mer Informasjon

En intensiv og styrkende behandling som virker sammen med hudens eget reparasjonssystem om natten. Naturlige og 100 % rene, plantebaserte ingredienser gjør at denne utsøkte oljen absorberes umiddelbart og virker på alle fronter: Kalahari-olje tilfører rikelig med essensielle fettsyrer, mongongo-olje restrukturerer og regenererer overhuden, og kigelia strammer opp og toner huden. Baobab er rik på omega 3, 6 og 9, som bidrar til å reparere, tilføre fuktighet og fornye, mens antioksidantene i hibiskus motvirker frie radikaler og reduserer oksidativt stress. Avhengighetsskapende Cell Repair Night Oil er tilsatt en blomsteraktig duft av naturlig neroli, lavendel, rose og mandarin. Oljen tilfører fuktighet til og pleier glansløs og dehydrert hud. Dermed bidrar den til en strålende, duggfrisk glød og til å motvirke hudens aldring. For alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Dermatologisk testet.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331