Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Citrus Botanical Cream Deodorant 50g
ONLY AT KICKS
NYHET

Citrus Botanical Cream Deodorant 50g

Aurelia

Citrus Botanical Cream Deodorant fra Aurelia Probiotic Skincare er en naturlig og supereffektiv deodorant som virkelig fungerer.
239 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Citrus Botanical Cream Deodorant fra Aurelia Probiotic Skincare er en naturlig og supereffektiv deodorant som virkelig fungerer.
Krem som blir til en pulveraktig konsistens, påføres enkelt med fingrene. Et fint pulver som er basert på forskjellige planter, inkludert antimikrobiell pilerot og kaolin, er usynlig på huden og absorberer den naturlige svetten din hele dagen. Det holder huden tørr, noe som hemmer bakterieveksten og gir et langvarig friskt resultat.
Sheasmør bevarer hudens fuktighet og eteriske oljer som mandarin, appelsin, grapefrukt og rosmarin har antiseptiske og antibakterielle egenskaper. Samtidig gir destillert lavendel en lett og behagelig duft etter påføring.
Bruk:
Påfør en liten mengde med fingertuppene i hele armhulen.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331