Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

More of SUPER SALE: 30% på salgsprisen

Probiotic Concentrate Face Serum 10 ml
Probiotic Concentrate Face Serum 10 ml
ONLY AT KICKS
Kampanje 20%

Probiotic Concentrate Face Serum 10 ml

Aurelia

424 kr530 kr

Omtaler

Kristine | 26-11-2018
Jeg er veldig fornøyd med produktet. Synes huden min så bedre ut fra dag 1 - godt fuktet, fin glød, reduserte porer, og jevnere hudtone. Det som trekker ned for meg, er at produktet jeg kjøpte må ha vært brukt og puttet tilbake i esken igjen. Det var produkt opp til ordet "THE" på flasken da jeg først åpnet den, og det var størknet produkt i tuten. Jeg ble skuffet over å få ca. en teskje produkt for DEN prisen. Kicks er en av mine favorittbutikker, og jeg er omtrent alltid fornøyd med det jeg kjøper. Denne ene gangen da jeg klagde på en vare, ble jeg møtt med mistanke om at jeg selv måtte ha brukt produktet, men jeg kom altså til butikk og klagde dagen etter kjøp - med kvittering. Det å bli mistenkt for å være uærlig den ene gangen jeg kommer innom med en klage i løpet av mange år som Kicks-kunde, gjorde at jeg ble såret, og jeg har aldri opplevd en så dårlig kundeservice noen gang. Så produktet i seg selv - toppkarakter fra meg. Kundeservicen - bunnkarakter, dessverre.

Mer Informasjon

KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331