Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Balance And Glow Day Facial oil 30 ml
ONLY AT KICKS
NYHETKampanje 20%

Balance And Glow Day Facial oil 30 ml

Aurelia

Denne enestående oljen fra Aurelia som brukes på dagtid, tilfører fuktighet og næring, balanserer og jevner ut hudtonen.
348 kr
435 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Denne enestående oljen fra Aurelia som brukes på dagtid, tilfører fuktighet og næring, balanserer og jevner ut hudtonen. Den lette formelen passer til alle hudtyper og bidrar til å balansere fuktigheten i huden på dagtid, og til å gi glød. Gir en fantastisk og naturlig glød og passer perfekt som makeup-base.
Bioorganiske planteekstrakter av kukui-, kalahari- og mongongoolje tilfører høye konsentrasjoner av vitaminer, antioksidanter og fettsyrer for å beskytte og regenerere huden, mens hamp-, agurkurt- og søtmandelolje roer ned, fukter og balanserer. Resultatet blir en hud med fin glød fra morgen til kveld.
En blanding av oppløftende sjasmin, tempelblomst, tuberose og mandarin tilbyr daglig en dose av mindfulness samtidig som hudens glød opprettholdes.
Bruk:
Bruk pipetten og ta to dråper i håndflaten, pust inn den oppløftende duften og masser forsiktig inn på ansikt, hals og utringning. Fokuser på pusten din for en dose mindfulness hver morgen.
Bruk den sammen med The Probiotic Concentrate™ eller Revitalise & Glow Serum for probiotikaens effektive fordeler. For dypere fuktighetstilførsel kan du påføre Balance & Glow Oil før Cell Revitalise Day Moisturiser som en del av din daglige morgenrutine.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331