Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

MEMBERS ONLY: Doble poeng på alt du handler, 1 kr = 2 poeng! Gjelder ons-søn.

Overnight Recovery Facial mask 50g
ONLY AT KICKS

Overnight Recovery Facial mask 50g

Aurelia

Med Aurelias Probiotic Skincare Overnight Recovery Mask våkner du opp med en fuktmettet og beroliget hud som har blitt beriket med ny næring over natten.
699 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Overnight Recovery Facial mask 50g
p94001458
v94001459
Aurelia
NOK
699

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Med Aurelias Probiotic Skincare Overnight Recovery Mask våkner du opp med en fuktmettet og beroliget hud som har blitt beriket med ny næring over natten. Denne beroligende og reparerende nattbehandlingen gjenoppretter hudens fuktbalanse, beskytter og mykgjør. Den næringsrike formelen er rik på sheasmør i kombinasjon med Aurelias probiotika-ingredienser, som intensivt beskytter, gjenoppretter og balanserer huden.
Lett duft av lavendelekstrakt som har en avslappende effekt. Overnight Recovery Mask er perfekt for hud som lett blir tørr, irritert og uten glød. Den næringsrike formelen, som inneholder ringblom, ryllik, mjødurt og havreekstrakt, tilfører huden en reparerende nattbehandling, mens probiotika reparerer skader i dybden.
Hovedegenskaper:
- Probiotika bidrar til å beskytte, gjenopprette og balansere hudtilstander som dype rynker og pigmentering.
- Botaniske ingredienser tilfører huden fuktighet og glød.
- Sheasmør tilfører næring i dybden.
- Huden blir jevn og myk med en «plumping»-effekt.
Bruk:
Påfør et sjenerøst lag på ansikt og hals om kvelden på godt renset hud. Masser forsiktig inn, men la litt av produktet ligge igjen på huden. Brukes to–tre ganger i uken eller så ofte som din hud trenger en intensivt næringsrik behandling. Rens huden som vanlig om morgenen. For en god natts søvn bruker du Overnight Recovery Mask som en del av din kveldsrutine.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331