#
100BON
 
Aurelia Probiotic Skincare Revitalize Glow Serum
Aurelia Probiotic Skincare Revitalize Glow Serum

Revitalize Glow Serum

Et lett og effektivt serum som absorberes raskt og motvirker hudens aldring. I serumet kombineres Aurelia Probiotic Skincare-teknologi med naturlige plante- og blomsteressenser. Det gir økt effekt på lærhuden, samtidig som serumet tilfører...
779 kr
ANTALL
  Legg til i favoritter    I butikk Finnes i butikk?
RANGERINGER 
2 omtaler  

PRODUKTINFORMASJON

Et lett og effektivt serum som absorberes raskt og motvirker hudens aldring. I serumet kombineres Aurelia Probiotic Skincare-teknologi med naturlige plante- og blomsteressenser. Det gir økt effekt på lærhuden, samtidig som serumet tilfører probiotika, peptider og antioksidanter der de trengs mest. De konsentrerte, naturlige og 100 % rene, plantebaserte ingrediensene omfatter baobab, som er rik på omega 3, 6 og 9 og gir huden nytt liv, kigelia africana, som virker oppstrammende, og hibiskus, som er rik på antioksidanter og kombinert med en stor dose vitamin E motvirker oksidativt stress. Dette avhengighetsskapende serumet er tilsatt naturlig duft fra en utsøkt blanding av sjasmin, plumeria, tuberose og mandarin. Det tilfører fuktighet til og pleier glansløs og dehydrert hud. Dermed bidrar det til en strålende, duggfrisk glød, samtidig som det motvirker hudens aldring. For alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Dermatologisk testet.
Volum: 30 ml

ANVENDELSE

Bruk fingertuppene til å påføre to dråper på ren hud. Arbeid inn serumet med bestemte klappe- og strykebevegelser i ansiktet, på halsen og i utringningen. Kan brukes om dagen og/eller om natten, alene eller under Aurelia Cell Revitalise Moisturisers. Ideelt til bruk før påføring av Aurelia Cell Repair Night Oil.
 
Total rangering
SKRIV OMTALE
Hva synes du om produktet? Skriv din omtale her!
KOMMENTARER
Sortere
 
| 2017-06-19
Superbra serum! Älskar den här mer än Esteé Lauders serum som jag hör alla prata om. Det här serumet hjälpte verkligen med att återfukta och funkar på min super känsliga hy!
RANGERINGER
 
 
Hjalp dette innlegget deg? 
 
| 2016-04-06
Ger lyster!
RANGERINGER
 
 
Hjalp dette innlegget deg? 
 
 
 

Ved bruk av kicks.no godkjenner du at vi benytter cookies for å øke brukeropplevelsen.

Laster...