Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Chic Absolu Grand Néroli 100 ml
Chic Absolu Grand Néroli 100 ml

Chic Absolu Grand Néroli 100 ml

Atelier Cologne

Vinduene ble åpnet for å slippe inn ettermiddagssolen sammen med en bris av appelsinblomster. Hun festet friske blomster i håret og øynene hennes gnistret av spenning og forventning.
1 200 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Vinduene ble åpnet for å slippe inn ettermiddagssolen sammen med en bris av appelsinblomster. Hun festet friske blomster i håret og øynene hennes gnistret av spenning og forventning. Hun hadde vært en virvelvind av nøyaktige bevegelser i de siste forberedelsene og tok en pause for å drømme om øyeblikket som skulle komme." Noter: Toppnoter - marokkansk neroli, bergamott fra Calabria, petitgrain fra Paraguay Hjertenoter - persisk galbanum, eikemose fra Slovenia, bjørkeblad fra Skandinavia Bunnoter - musk, sedeltre fra Virginia, vanilje fra Madagaskar
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331