Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Trio Gift Gift Box Trio Gift Box
Trio Gift Gift Box Trio Gift Box
Trio Gift Gift Box Trio Gift Box

Trio Gift Gift Box Trio Gift Box

Ariana Grande

Duftsett fra Ariana med tre populære dufter, én for hver anledning. ARI by Ariana Grande er en genuin og intim duft som gir uttrykk for Arianas unike personlighet og stil.
200 kr
(Verdi:284kr)
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Trio Gift Gift Box
p94004657
v94004658
Ariana Grande
NOK
200

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Duftsett fra Ariana med tre populære dufter, én for hver anledning.
ARI by Ariana Grande er en genuin og intim duft som gir uttrykk for Arianas unike personlighet og stil. En sensuell blomsterduft.
Sweet Like Candy viser en ny sexy side ved popstjernens stil. Denne dekadente duften er en forlengelse av hennes eget personlige uttrykk med sin forføreriske, flørtende karakter og sine søte, lekne innslag.
Moonlight fanger Arianas fantastiske utstråling og det spesielle forholdet hun har til sine fans. Hensikten er å inspirere andre til å våge å være seg selv og bidra til å spre positiv energi rundt seg. En frisk, men lidenskapelig duft.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331