Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Bestill senest 14 desember kl. 08.00 for levering innen julaften.

Strip Lash Wispies

Strip Lash Wispies

Ardell

Ardell er verdens største produsent av løsvipper og kan tilby et fantastisk utvalg av vippe- og øyenbrynsprodukter.
79 kr

Omtaler

Bella | 19-05-2018
Wowowow, disse likte jeg. Ser ut som fine extensions jo!
Emilia | 14-03-2018
Fantastisk fine vipper, kan minne om vippeextensions limt på. Enkle vipper å jobbe med!
Katherine | 11-03-2018
De er så fine og naturlige et helt klart must i helgen og hverdag. Er høgt anbefalt for de som vil framheve men ikke overdrive vippene. En klar helt hos meg.

Mer Informasjon

Ardell er verdens største produsent av løsvipper og kan tilby et fantastisk utvalg av vippe- og øyenbrynsprodukter. Produktene har svært høy kvalitet og brukes flittig av makeupartister over hele verden. Men det er ikke bare proffene som bruker Ardells vipper: Stadig flere oppdager fordelene ved løsvipper, til både hverdags og fest. Vippene er raske å sette på, og de sitter godt inntil de tas av.
1. Ta vippene ut av emballasjen og bøy dem noen ganger for å gi dem en fin form.
2. Legg vippen mot øyelokket og sett den så langt ned på dine egne vipper som mulig. Press vippen fast. Dette er for å se om lengden passer til deg. Hvis den er for lang, tar du vippen av øyelokket og trimmer den med en saks fra utsiden til den passer til deg.
3. Legg et tynt lag med lim langs kanten av vippen. (Tips: For ikke å få for mye lim, kan du legge en dråpe med lim på spissen av en tannpirker. Så bruker du den til å legge lim på vippen.)
4. Vent til limet har stivnet litt – legg så vippen mot dine egne vipper på samme måte som før du klippet til vippene, og trykk lett langs hele vipperaden for å sikre at vippen sitter på plass.
Tips! Legg eyeliner før du setter på vippene for å skjule løsvipperaden og få et penere resultat.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331