Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! Fri frakt på alle bestillinger over 100 kr med Bring. Gjelder til 17/11.

Magnetic Lash False Lashes Wispies

Magnetic Lash False Lashes Wispies

Ardell

Ardells Magnetic Lashes bruker en revolusjonerende multimagnetteknologi med 6–8 mindre, nesten usynlige magneter strategisk plassert fra ende til ende for en be...
195 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Magnetic Lash False Lashes
p90018478wispies
v90018481
Ardell
NOK
195

Omtaler

Grete | 18-11-2018
Har prøvd i flere omganger å få disse til å sitte uten hell. Med maskara på vippene gikk det etter MYE styr å få dem på vippene, men de sklir ut av posisjon etter hvert uansett hva jeg gjør. En veldig god ide, men her trengs det noe som holder vippene i posisjon, eller noe som gir friksjon ift vippene.
Anonym | 17-07-2018
Får 2 stjerner for forsøket, for jeg liker ideen! Men de sitter altså ikke så pent på fordi det er så vanskelig å få de nærme nok vipperoten over hele øyelokket. Etter altfor mange forsøk endte jeg med å klippe til løsvippene, for å se om det hjalp noe på tilpasningen. Det gjorde det til en viss grad, men da jeg først fikk det greit på, merket jeg fort at det er lite som skal til (jeg strøyk pekefingeren forsiktig gjennom vippene fra rot til spiss) før de kommer ut av posisjon og ser helt feil ut. Veldig leit at dette var skuffende, for hadde virkelig håpet oppe for disse :(
:) | 04-07-2018
Helt elendige, sitter ikke på vippen selv om de har 4 magneter, disse gikk i søppla etter maange forsøk

Mer Informasjon

Ardells Magnetic Lashes bruker en revolusjonerende multimagnetteknologi med 6–8 mindre, nesten usynlige magneter strategisk plassert fra ende til ende for en best mulig magnetisk kontakt langs hele vipperaden. Flere og mindre magneter sikrer bedre holdbarhet, reduserer magnetenes synlighet og gir deg vipper som sitter godt langs hele vipperaden.
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331