Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
DUO Adhesive Brush On Clear

DUO Adhesive Brush On Clear

Ardell

DUOs Brush On-lim til løsvipper kommer med en supertynn tupp for rask og nøyaktig påføring. Kan brukes på både hele vipper og punktvipper, med et resultat som holder hele dagen.
99 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

May-Helèn | 16-08-2018
Litt for tynn i konsistensen, men likevel utrolig bra - og gjør at vippene sitter som støpt gjennom hele dagen. Dette limet er ganske ulikt de andre DUO-limene da den ikke har den typiske "lateks konsistensen". Minner meg litt om depend sitt mini-lim som kommer i en liten pose med 2 stk i.
Thea | 10-03-2018
Brukte den originale tuben til DUO helt til jeg så denne. Med kosten kan man fordele akkurat nok lim på vippene til at det ikke klumper seg opp. Liker også at limet er blankt, slik at man ikke ser det når det tørker.
Janet | 05-03-2018
Har brukt det originalet DUO limet lenge, men merket at jeg begynte å klø av det. Gikk over til dette limet og det funker. Like bra og fungerer godt for oss med sensitiv hud.

Mer Informasjon

DUOs Brush On-lim til løsvipper kommer med en supertynn tupp for rask og nøyaktig påføring. Kan brukes på både hele vipper og punktvipper, med et resultat som holder hele dagen. Har en lateksfri formel som også passer for personer med kontaktlinser eller sensitive øyne. Med vitamin A, C og E. Når limet har tørket, blir fargen gjennomsiktig.
Acrylates/Ethylhexy Acrylates Copolymer, Retinol, Ascorbic Acid, Tocopherol.
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331