Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Wispies Fiber Building Mascara Jet Black 6,6 g
Wispies Fiber Building Mascara Jet Black 6,6 g
Wispies Fiber Building Mascara Jet Black 6,6 g

Wispies Fiber Building Mascara Jet Black 6,6 g

Ardell Beauty

Gjenskap looken til Ardells mest ikoniske løsvipper. Den første mascaraen som etterligner looken av de bestselgende løsvippene Wispies.
186 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Wispies Fiber Building Mascara
p90036200
v90036201
Ardell Beauty
NOK
186

Omtaler

MS | 30-06-2018
Kjøpte denne da de var på tilbud, og det er jeg glad for. Opplever ikke at den forlenger, den er tykk og konsistensen er blitt tørr etter kort tid. Må jobbe mye med den for å få den på og den kliner seg på vippene som tjære. Fibrene gjør bare at produktet henger i lange tråder av enden på børsten. Børsten har heller ingen positive egenskaper, utformingen gjør at produktet bli ujevnt fordelt. Den har en fin svartfarge og jeg opplever ikke at den drysser eller sverter, men det er også det eneste positive med den.

Mer Informasjon

Gjenskap looken til Ardells mest ikoniske løsvipper.
Den første mascaraen som etterligner looken av de bestselgende løsvippene Wispies. De hårlignende fibrene fester seg til vippene og tilfører volum og lengde og gir vippene det lille ekstra hele dagen. Den timeglassformede børsten fester fiberformelen til øyenvippene og skaper en effekt av dramatiske og flørtete vipper, akkurat som Wispies.
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331