Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SALG! Gjør et kupp på fantastiske beautyprodukter!

Ardell Beauty


Etter 45 år som bransjeledende innovatør og aktør innen løsvipper lanserer Ardell en helt egen makeupkolleksjon – Ardell Beauty. Med utgangspunkt i innovative kosmetikknyheter og globale trender har Ardells team av profesjonelle makeupartister skapt en komplett makeupkolleksjon. Med de heteste trendene innen multi-tasking makeup – fra perfekte lepper til sotede øyne, naturlige øyenbryn og flørtende vipper – gir Ardell Beauty deg umiddelbar glamfaktor fra morgen til kveld! Kolleksjonen består av maskaraer inspirert av Ardells bestselgende løsvipper, brynprodukter, eyelinere, paletter og produkter for lepper. De innovative produktene kjennetegnes av en sexy og flørtende femininitet med selvsikre produktnavn, stilrene detaljer og uttrykksfulle farger.

  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331