Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Ardell Beauty


Etter 45 år som bransjeledende innovatør og aktør innen løsvipper lanserer Ardell en helt egen makeupkolleksjon – Ardell Beauty. Med utgangspunkt i innovative kosmetikknyheter og globale trender har Ardells team av profesjonelle makeupartister skapt en komplett makeupkolleksjon. Med de heteste trendene innen multi-tasking makeup – fra perfekte lepper til sotede øyne, naturlige øyenbryn og flørtende vipper – gir Ardell Beauty deg umiddelbar glamfaktor fra morgen til kveld! Kolleksjonen består av maskaraer inspirert av Ardells bestselgende løsvipper, brynprodukter, eyelinere, paletter og produkter for lepper. De innovative produktene kjennetegnes av en sexy og flørtende femininitet med selvsikre produktnavn, stilrene detaljer og uttrykksfulle farger.

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331