Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Contour Cream Kit Medium
Contour Cream Kit Medium

Contour Cream Kit Medium

Anastasia

545 kr
Medium

Omtaler

Anniken | 30-07-2017
Mye mindre kremete enn jeg hadde regnet med. Jeg har dette palettet i "fair" og andre rad med de mørke fargene bruker jeg egentlig ikke i det hele tatt. Jeg føler contouren blir utrolig patchy og ser lite blenda ut. Jo mer jeg blender jo verre blir det og det ødelegger basen i tillegg. Egentlig et mareritt å bruke så jeg holder meg langt unna og bruker heller bronzer. Derimot syns jeg øverste rad med de lyse nyansene er gode for å lyse opp under øyene, haka, panna og nesebroen, og jeg bruker 2 av fargene hver dag. Synd å måtte gi så dårlig rangering men jeg syns imidlertid ikke de lyse fargene gjør opp for at halve palettet ikke blir brukt i det hele tatt og at jeg har brukt så mye penger på dette.
Fatima | 22-07-2017
Den er så tørr!! Blir veldig cakey på meg! Angrer på kjøpet
Sunniva Andersen | 27-02-2017
Bomkjøp til min veldig oljete hudtype, bruker de mørkere fargene til contour i kinnbeina og templene, men de lysere fargene som brukes under øynene og pannen og haken blir veldig fort kakete og holder ikke lengre enn én god time. Har du oljete hudtype ville jeg anbefalt Powder versjonen som et alternativ.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundetjeneste 815 31 331