Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Pure Clarifying Moist 30ml

Pure Clarifying Moist 30ml

AKADEMIKLINIKEN

En fuktighetsgivende og balanserende fuktgel med utjevnende og rødhetsdempende egenskaper. Inneholder probiotika.
425 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

En fuktighetsgivende og balanserende fuktgel med utjevnende og rødhetsdempende egenskaper. Inneholder probiotika. Salisylsyre og sink motvirker urenheter, innkapslinger og overdrevet talgproduksjon og hemmer bakterievekst. Nikotinamid og botaniske ekstrakter demper midlertidig rødhet og irritasjon, og virker styrkende for hudens fine kapillærnett og barriere. Probiotika, pantenol og hyaluronsyre styrker hudens cellefornyelse og tilfører og holder på fukt for en langvarig effekt. Kraftfulle antioksidanter beskytter mot frie radikaler og styrker hudens beskyttende barriere. For en jevn og balansert hud med god fuktighet.
Påfør en liten mengde (på størrelse med en ert) på renset ansikt og hals morgen og kveld. Til fetere hudtyper holder den som dagkrem, da påfører man en mykgjører ovenpå til natten. Ved normal til tørr hud brukes dette produktet mer som et serum, for deretter å avslutte med en mykgjører.
Aqua, Methylpropanediol, Niacinamide, Lactobacillus Ferment Lysate, Squalane, Glycerin, Caprylyl Methicone, Dime- thicone, Salicylic Acid, Zinc PCA, Tambourissa Trichophylla Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Pantolactone, Squalene, Beta-Sitosterol, Lysolecithin, Glycine Soja Oil, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Pullulan, Xanthan Gum, Dextrin, Polydextrose, Sclerotium Gum, Amylopectin, Citric Acid, Parfyme
Volum:30 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331