Tilbud

Tilbud

Her er noen av våre tilbud akkurat nå! Med mindre noe annet er oppgitt, gjelder de på Kicks.no og i våre butikker t.o.m. 24 desember 2016 eller så lenge lageret rekker. Lokale produktvariasjoner kan forekomme. Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil, prisendringer og sluttsalg.

KICKS Julekalender

Ingen desember uten en koselig julekalender! I vår variant finner du 24 favoritter til halv pris som gjør hver dag en god grunn til å besøke KICKS!

Tilbudet gjelder bare den datoen som er oppgitt i kalenderen. Gjelder så langt lageret rekker. Maks 2 produkter per person og dag.

Se KICKS Julekalender her!

Julens magiske dufter

Ved kjøp av duft fra Giorgio Armani, YSL eller Lancôme for 600 nok får du en fin julegave!
Armani Si edp 7ml, Lancome LVEB 14ml, YSL MVEFC Mini-Mascara 2ml

Shop nå!

Ardell 2 for kr 99.

Ardell er verdens største produsent av løsvipper og har et fantastisk utvalg vipper av høy kvalitet. Vippene fås i mange modeller for å oppfylle nettopp dine ønsker, enten du vil skape en naturlig følelse eller fremheve eller dramatisere en look. Akkurat nå 2 for kr 99.

Shop nå!
Våre klubbtilbud gjelder alle medlemmer ved fremvisning av legitimasjon eller klubbkort t.o.m. 24 desember 2016 eller så lenge lageret rekker. Ved kjøp på Kicks.no må du være innlogget som klubbmedlem for å ta del av disse tilbudene. Lokale produktvariasjoner kan forekomme. Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil, prisendringer og sluttsalg.

20% rabatt på produkter fra OPI

OPIs neglelakk er internasjonalt kjent for sin utrolig høye kvalitet og vinner stadig priser og tester. Akkurat nå får du som er eller blir medlem av KICKS Club 20% rabatt på alt fra OPI!

Shop nå!

25% rabatt på Stimulash Fusion Vippeserum

Akkurat nå får du som er eller blir medlem av KICKS Club 25% rabatt på Stimulash Fusion Vippeserum!

Shop nå!

20% rabatt på alle serum fra Biotherm

Akkurat nå får du som er eller blir medlem av KICKS Club 20% rabatt på alle serum fra Biotherm!

Shop nå!

25% på Kicks Toalettmapper

Akkurat nå får du som er eller blir medlem av KICKS Club 25% rabatt på KICKS Toalettmapper!

Shop nå!

Ved bruk av kicks.no godkjenner du at vi benytter cookies for å øke brukeropplevelsen.

Laster...