Tilbud

Tilbud

Her er noen av våre tilbud akkurat nå! Med mindre noe annet er oppgitt, gjelder de på Kicks.no og i våre butikker t.o.m. 20 oktober 2015 eller så lenge lageret rekker. Lokale produktvariasjoner kan forekomme. Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil, prisendringer og sluttsalg.

Clarins ansiktspleie 25% rabatt

Velg hudpleierutinen tilpasset din hud. Akkurat nå tilbyr vi 25% rabatt på all ansiktspleie fra Clarins!

Shop nå!

Din gave fra Clinique

Ved kjøp av valgfri mascara fra Clinique får du Take The Day Off Makeup Remover 125 ml.

Shop nå!

25% rabatt Paco Rabanne

Å provosere og overdrive og å ha fantasi og humor er nøklene til Paco Rabannes univers. Akkurat nå får du 25% rabatt på alle produkter fra Paco Rabanne!

Shop nå!

30% rabatt på Bliss bestselger!

En 2-i-1 oljefri, lett skummende rensegelé som også peeler skånsomt. Akkurat nå tilbyr vi 30% rabatt på Fabulous Foaming Face Wash! (ord. pris kr 265)

Shop nå!

Anastasia Dipbrow Pomade

Dipbrow Pomade gir deg et perfekt resultat hver gang. Fyll ut brynene, definer og forsegle. Et resultat som varer hele dagen. kr 204 (ord. pris kr 255)

Shop nå!

Seche Vite

En hurtigtørkende overlakk som har vunnet en rekke utmerkelser og anses av mange for å være verdens beste overlakk. kr 99 (ord. pris kr 129)

Shop nå!

KICKS Hair Care & Styling

Akkurat nå får du 20% rabatt på all hårpleie og styling fra KICKS!

Shop nå!
Våre klubbtilbud gjelder alle medlemmer ved fremvisning av legitimasjon eller klubbkort t.o.m. 20 oktober 2015 eller så lenge lageret rekker. Ved kjøp på Kicks.no må du være innlogget som klubbmedlem for å ta del av disse tilbudene. Lokale produktvariasjoner kan forekomme. Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil, prisendringer og sluttsalg.

Klubbtilbud Elizabeth Arden

Elizabeth Arden var en legendarisk innovatør og en utrettelig entreprenør som etablerte sitt  selskap i den amerikanske skjønnhetsindustrien for et århundre siden. Hun levde med sin mantra: "Å være vakker er noe som tilhører en hver kvinne”. Akkurat nå får du som er klubbmedlem 25% rabatt på ale produkter fra Elizabeth Arden!Shop nå!

Klubbtilbud Lancôme mascaraer

Hvis du er eller blir medlem av KICKS Club, får akkurat nå du 20% rabatt på alle mascaraer fra Lancôme!

Shop nå!

Klubbtilbud Filorga

Filorgas målgruppe er de som ønsker synlige resultater. Akkurat nå får du som er eller blir medlem av KICKS Club 25% rabatt på alle produkter fra Filorga!

Shop Filorga nå!

Klubbtilbud KICKS

En deilig sukkerskrubb med små runde korn som fjerner urenheter og døde hudceller og gir huden en frisk glød. Akkurat nå får du som er eller blir medlem av KICKS Club 25% rabatt på KICKS Skin Treat Pure Natural Oils Sugar Scrub.

Shop nå!
Velg land    Copyright © KICKS 2015 | Kundeservice 815 31 331
Laster...